Online booking
Kategorier
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Gourmetophold med gastronomiske oplevelser nær Himmerland i Jylland

Overvejer du at tage på gourmetophold i Nordjylland - alene eller sammen med en ledsager? Hos Hvalpsund Færgekro tilbyder vi et hyggeligt gourmetophold med gastronomiske oplevelser i Himmerland.

I den nordlige del af Jylland ligger Hvalpsund Færgekro midt i den friske natur, med udsigt til Limfjorden og Louns sø blot 1,5 km fra kroen. De skønne og uspolerede omgivelser gør især Hvalpsund Færgekro til et attraktivt og velbesøgt sted – og vil derfor være de perfekte rammer omkring dit gourmetophold.

Forkæl smagssanserne med gourmetophold hos os

Vi er medstiftere af GOURMET RUTEN, som er en sammenslutning af anbefalelsesværdige kroer og hoteller i Danmark og Norge. På vores gourmetophold serverer vi enten 3, 4 eller 5 retters gourmetmenuer, hvor den høje kvalitet er i centrum, sammen med de gode råvarer, som er afgørende for den gastronomiske oplevelse.

På et gourmetophold hos os er følgende inkluderet:

  • 5 retters gourmetmenu
  • Overnatning
  • Morgenbuffet

 
Prisen er 1.025,00 kr. pr. person i dobbeltværelse og kan bestilles alle ugens dage.

Ønsker I at nyde Hvalpsund Færgekro og vores fantastiske omgivelser i længere tid, er det naturligvis muligt at forlænge et ophold til særlige priser. En ekstra overnatning med 2 retters middag og morgenbuffet tilbydes til kun 499,00 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Kontakt os og book ophold

Kontakt os allerede i dag for nærmere information omkring vores gourmetophold. Vi kan kontaktes på telefon 98 63 86 00 eller ved at sende en e-mail til post@hvalpsund-faergekro.dk.

Ønsker du at tjekke vores priser på vores ophold - og eventuelt booke værelse, kan dette ske via vores Online Booking.


Arrangementer
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 63 86 00

Send os en e-mail