Kongeligt privilegium
God mad i restauranten
Mange gode anmeldelser
Følg os på facebook  Følg os google plus
Kontakt os her 98 63 86 00
Online booking
Kategorier
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kroophold i det naturskønne Himmerland i Jylland

Overvejer du et kroophold sammen med din ledsager eller måske med hele familien? Så er Hvalpsund Færgekro i Himmerland i Nordjylland et oplagt feriemål midt i en perle af skøn natur, hvor vi med Limfjorden som nabo tilbyder fantastiske omgivelser, som i den grad gør stedet oplevelsesværdigt.

Med den gode beliggenhed er Hvalpsund Færgekro den perfekte ramme omkring et kroophold. Vi kan tilbyde 28 store og flotte værelser – alle med udsigt over Limfjorden i Jylland.

 Miniferie    Weekendophold    Golf ophold    Snapseruten    Gourmet Ruten

Et kroophold med masser af aktivitet

Vi kan altid anbefale en frisk spadseretur eller løbetur langs fjorden, hvor man i den grad kan nyde den friske natur som omkranser vores smukke oase. Ønskes der yderligere motion i forbindelse med et kroophold, har vi en aftale med Hvalpsund Motionscenter, som vores gæster gratis kan benytte sig af i hele centrets åbningstid.

Med et kroophold på Hvalpsund Færgekro, er der mange muligheder for seværdigheder i området omkring Himmerland. Limfjorden som ligger lige foran kroen, er et af landets bedste sælområder. Derudover er der et stort udvalg af museer i nærheden, hvor man blandt andet i Hornum kan finde Jernbanemuseet, som er et af de mest velbevarede i landet. Er hele familien med på kroophold, så kan vi anbefale at besøge det meget populære Jesperhus, Fårup Sommerland, Legoland eller Randers Regnskov, hvor der med garanti vil være gode aktiviteter og underholdning for alle aldre.


 

 

Gode priser på vores ophold

Vi tilbyder kroophold til attraktive priser, som kan ses nedenfor.

Priser pr. nat i hele 2017:

Enkeltværelse fra                         785,00 kr.
Dobbeltværelse fra                       999,00 kr.
3 sengs værelse fra                   1.099,00 kr.
4 sengs værelse fra                   1.199,00 kr.
5 sengs værelse fra                   1.299,00 kr.

Alle priser er inklusiv morgenbuffet. Øvrige priser såsom tillæg for terrasse eller balkon, kan findes via vores Online Booking.

Kontakt os for mere information

Ønskes der yderligere information omkring vores kroophold, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 63 86 00. Ydermere kan der tjekkes priser og bookes kroophold via vores Online Booking.

Afbestillingsregler for Hvalpsund Færgekro


Arrangementer
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 63 86 00

Send os en e-mail