Kongeligt privilegium
God mad i restauranten
Mange gode anmeldelser
Følg os på facebook  Følg os google plus
Kontakt os her 98 63 86 00
Online booking
Kategorier
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Miniferie ved Snapseruten i Himmerland

Trænger I til en miniferie i fantastiske omgivelser og tæt på den kendte Snapserute i det nordlige Jylland? Så byder vi velkommen til en miniferie på Hvalpsund Færgekro, hvor den smukke udsigt ud over Limfjorden kan nydes fra alle vores 28 værelser.

Snapseruten er Limfjordens svar på Frankrigs ”Route de Vin” – blot er det ikke spiritussen, som er i centrum, men derimod den mangfoldighed af krydderurter, som er ”den røde tråd” på Snapseruten.

Oplev en miniferie på snapseruten

Hvalpsund Færgekro ligger midt i en oase ved Limfjorden, hvor de bedste attraktioner i Himmerland kan opleves med meget kort afstand.

Vi tilbyder en dejlig miniferie, hvor følgende vil være inkluderet:

  • Snapserutens gaveæske + 1 billet til et holdepunkt
  • 1 overnatning
  • 1 x 3 retters luksusmiddag

 

Prisen pr. person i delt dobbeltværelse er 899,00 kr. og er inklusiv morgenbuffet. Ønsker I at forlænge opholdet med ekstra overnatninger, er prisen pr. efterfølgende nat 575,00 kr. med morgenbuffet og 2 retters middag inkluderet.

 

Vil du høre mere?

I er velkommen til at kontakte os for nærmere informationer omkring vores miniferie. Vi kan kontaktes på telefon 98 63 86 00. Ydermere kan der tjekkes priser og evt. booking kan se via vores Online Booking.

 


Arrangementer
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 63 86 00

Send os en e-mail