Vinterbader ophold

​Forkæl dig selv og din nærmeste med et afbræk fra hverdagen.

Hverdags forkælelse og Spa

1. fl. Cava på værelset

Adgang til Spa terrasse 1500-2200

2 retters middag

Overnatning og morgenmad

Adgang til Strand saunaen 0700-1900 hver dag frem til 15/4-2024

Pris per person i delt dobbeltværelse fra kr. 999,-
​Tillæg fredag og lørdag per person kr. 200,- 

BOOK HER


Tilkøb af ekstra nat inkl. 2 retters middag per person i dobbeltværelse kr. 650,-

Tillæg for 1.sal / balkon per nat per værelse kr. 150,-

​​

Kan du se dig her:

Fordybet i en god bog, når siden vendes ser man let op, og nyder udsigten over Limfjorden. Ser Livø ligge stolt i horisonten, bag den lille ø ”Rotholmen”, hvor måger og sæler har til huse. Måske skimter man ”tappen” af Fur. Fur det kunne jo være der, I skulle hen i morgen. Så skal I jo også med færgen ”Mary”​. 

En lun jakke, et par varme sko – en vandretur langs stranden. Forbi de små sommerhuse, som er gået i arv gennem generationer. Ved ”Valørhage” tages retning mod Hessel. Sæsonen går på hæld, men Herregården ligger der jo, stolt med sine 4 længers stråtag og en fantastisk udsigt over Fjorden. 

Fortsæt ud til Skovbakker, og følg de afmærkede stier. Oplev egeskovens smukke farver. Gennem heden og lyngen, ned til stranden, måske finder man rav eller en af de mange ”rombeporfyr” som stammer tilbage fra istiden. Historie, måske skulle man lige besøge Stenaldercentret i Ertebølle. På vejen hjem slutter turen på ”Munke høj” bare 200 m fra kroen. En smuk udsigt – det er måske så sent, at solen smukt forsvinder bag Salling.

Hjem på værelset, et par sider mere i bogen, eller bare sidde helt stille, inden middagen skal nydes i kroens hyggelige lokaler.

Kontakt os og book et ophold

Ønsker du at høre nærmere eller booke opholdet "Forkælelse for 2", er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 63 86 00 eller mail.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hold dig opdateret​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold dig opdateret med de seneste nyheder, tilbud og gode historier fra Hvalpsund Færgekro ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Anmeldelser fra Facebook​

Et rigtigt hyggeligt hotel, med en sød og flink betjening.
fredag med en lækker 2 rets menu, og lørdag med 3 retter musik og dans.
Et perfekt weekendophold, som varmt kan anbefales.

Tina Hansen

Vi er netop kommet hjem fra et ophold med to overnatninger, morgenmad og to retters middag den ene aften. Vi havde vores søn på halvandet år med og vi elskede stedet. God mad, fine værelser, god service og sødt personale. Stedet emmer af familiær hygge! Vi håber vi ses igen en anden gang

Sara Augustinus

Jeg er da SÅ glad for at vi valgte at overnatte på Hvalpsund Færgekro. Super opmærksomt og vidende personale, flot rent værelse med havudsigt, og virkelig virkelig lækker mad. Fik da lige et par gode mad idéer med hjem.
Jeg giver 10 stjerner - hvis jeg ku'

Lis Faurholt

Se alle anmeldelser​

Hvalpsund Færgekro er vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 220 anmeldelser på Facebook

Kontakt os

​Hvalpsund Færgekro

Sundvej 87

9640 Farsø

​​

☎ Tlf.: 98 63 86 00

✉ E-mail: post@hvalpsund-faergekro.dk

CVR: 26914701

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt