Hovedretter:
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder. Serveret med persille kartofler og rødbeder.
Hakkebøf med bløde løg. Serveret med hvide kartofler, agurkesalat og flødesovs.
Skinke med kogt blomkål og gulerødder. Serveret med persille kartofler og bechamelsovs.
Flæskesteg med rødkål. Serveret med brunede og hvide kartofler samt skysovs.
Kalvesteg stegt som vildt – med glaserede løg, hvide kartofler og sovs, bønner og tyttebær
Desserter:
Citronfromage
Æblekage med flødeskum
Hjemmelavet is med jordbærsovs
2 retter kr. 225,- per person
fra kl. 1200 - 1400
fra kl. 1600 tillæg på kr. 25,-
Tillæg lørdag/søndag + kr. 50,-
Minimum 30 personer. Max 2 timer.
Der gives ikke rabat til rejseleder og/eller chauffør.