Sæson-menu
Kylling - Bøgehat
Confiteret kylling serveret med sprøde salater, syltede bøgehatte, urtecreme, maltkoral og spirer.
Laks - Asparges
Pocheret laks med urtecrumbel anrettet på dampet asparges serveret med sauce af Vesterhavsost skilt med dildolie
(Kan bestilles som både forret og hovedret)
Hangersteak - Brombær
Skiver af Hangersteak med syltede brombær -
glaserede beder og rødder, hertil gratineret Pommes fondant samt brombærglace, toppet med chips af rodfrugt
Thise Oste
3 forskellige Oste fra Thise Mejeri,
med syltede nødder og vaniljemarinerede abrikoser, samt hjemmelavede kernekiks
Hasselnød - Æble
Mazarinkage med æblekompot – på toppen karamel med hasselnød, råsyltede æbler og æblesorbet samt sprød twill
3 retter kr. 399,-
4 retter kr. 465,-
5 retter kr. 518,-
Forretter
Færgekroens Fiskesuppe kr. 128,-
Cremet fiskesuppe med fyld af lange, laks og sej toppet med julienne urter samt grøn olie
Røget Laks kr. 118,-
Skiver af koldrøget laks med citrusmayo, grønne asparges, salat og spirer, pyntet med grøn urteolie samt sprøde hvedechips.
Tigerrejer kr. 118,-
Gambas al ajillo - tigerrejer i hvidløg/chili olie serveret med aioli.
Serranoskinke kr. 108,-
Skiver af Serranoskinke serveret med mandelpesto, soaymandler og syltede rødløg, samt friske spirer.
Alle forretter serveret med brød og smør
Fisk - Hovedret
Laks kr. 278,-
Pocheret laks med urtecrumble, dampet asparges og forårsløg, serveret med sauce af Vesterhavsost skilt med dildolie.
Serveres med hvide kartofler
Færgekroens Fiskesuppe kr. 248,-
Cremet fiskesuppe med fyld af lange, laks
og sej toppet med julienne urter samt grøn olie
Laksesalat kr. 175,-
Den store forret eller den lille hovedret
Salat med stykker af varmrøget laks, dampet asparges, syltet rødløg og soya mandel – serveret med sauce verte og brød/smør
Hovedretter
Oksefilet 250 g. kr. 318,-
Grillet 250 g. oksefilet med fedtkant serveret med stegte svampe med rødløg, hertil pebersauce og pommes frites
Wienerschnitzel kr. 245,-
Af kalveinderlår. Serveres med pommes saute og smørsauce, samt ærter
Gris – Løg kr. 238,-
Svinemørbrad på kompot af bagte blommer, bagt rødløg, stegte svampe, pommes Macaire og flødelegeret skysauce
Kalveculotte kr. 248,-
Skiver af langtidsstegt kalveculotte serveret med spinatflan, dampet forårsløg, honning/timian glaseret gulerod,
syltet gulerod, samt kartoffel fondant og timiansauce
Himmerigs Burger kr. 225,-
Grillet hakkebøf i brioche bolle med fyld af salat, tomat, agurk, syltede rødløg.
Hertil pomfritter, Aioli & ketchup
Vegetar kr. 218,-
Vegetarisk bøf af kikærter og bulgur med krydderurter – paneret og friteret, hertil
forårsløg, bagt rødløg, karamelliseret løgkompot, hertil Pommes Macaire og mandelpesto
Dessert / Ost
Chokolade - Skovbær kr. 108,-
(glutenfri)
Chokolade Marquis, letfrossen chokolademousse, serveret med syltede bær og skovbærsorbet
Citronfromage kr. 98,-
Citronfromage anrettet i glas med confit af citron, brændt hvid chokolade, sprød mandelkiks og vaniljecreme
Vaniljeis kr. 98,-
Hjemmelavet vaniljeis med karamelliseret hasselnød serveret med karamelsauce og sprød twill
Pandekager m is kr.128,-
2 lune hjemmelavede pandekager med vaniljeis og appelsinsauce samt ristede mandelflager
Thise Oste kr. 128,-
3 forskellige Oste fra Thise Mejeri, med
syltede nødder og vaniljemarinerede abrikoser, samt hjemmelavede kernekiks
Børnemenu
For børn under 12 år
Fisk og pommes frites kr. 98,-
1 pandestegt fiskefilet med pommes frites, gulerods- og agurkestave
Kylling nuggets kr. 78,-
Med pommes frites, gulerods- og agurkestave
Pasta med kødsovs kr. 98,-
Hjemmelavet kødsovs med frisk båndpasta
Børne Is kr. 78,-
Vaniljeis vendt med karamel toppet med hasselnøddeknas