​menukort

Sæson-menu​

Kalkun - Løg - Radise

Tynde skiver af koldrøget kalkun hertil syltet rødløg, marineret radise,

ramsløgmayo samt panko twill

Kammusling - Mandler - Dild

Ristet kammusling med soyamandler, citron og dildsauce

(Kan bestilles som både forret og hovedret)

Kalv - Gulerod - Estragon

Kalvemørbrad hertil smørstegte skorzonerrod og gulerod,

gulerods crudité, sprød skorzonerrod, kartoffelkroket med brunet smør

samt estragon sauce

Thise Oste

To forskellige økologiske Thise oste hertil syltet abrikos og kernekiks

Hvid Chokolade - Rabarber

Vaniljeostekage med honningmüsli, hvide chokolade flager

og rabarberkompot

2 retter kr. 299,-

3 retter kr. 339,-

4 retter kr. 378,-

5 retter kr. 415,-

Hovedretter

Oksefilet 250 g.

Grillet bøf af oksefilet med fedtkant hertil ristede svampe med syltet rødløg, grove fritter og whiskysauce.

kr. ​298,-

Himmerigsburger

200 g. grillet bøf af oksefilet med fedtkant hertil ristede svampe med syltet rødløg, grove fritter og whiskysauce. 

kr. ​168,-

Dessert/Ost

Chokolade - Passion

Letfrossen chokolade-marquise serveret med passionscoulis, hasselnødde twill samt vaniljeis

kr. ​68,-

Brombær - Chokolade

Brombærparfait serveret med brombærcoulis, chokolade-grene samt krystalliseret mørk chokolade

kr. ​68,-

Forretter

Limfjords muslinger

Friske Limfjords-muslinger fra egnen. Dampet i hvidvin med æbler og timian. (Som hovedret med pommes frites og hvidløgsmayonaise kr. 208,-)

kr. ​108,-

Tapas tallerken

Tallerken med chorizo, serranoskinke, små pølser,

Thise ost, soya mandler, oliven, persillepesto og tomatpesto.

Alle forretter serveret med hjemmebagt brød og smør

kr. ​138,-

Fisk

Glashvar

Pocheret hvid fisk anrettet med julienneurter vendt med friske krydderurter, samt forårsløg, gulerod, hvide kartofler og fiskereduktion

kr. ​248,-

Færgemandens Fiskeplatte

Platte med lune fiskefrikadeller med syltet rødløg og remoulade, hjemmerøget laks med sauce verte og pandestegt fiskefilet pyntet med rejer, urtemayo og citroncaviar. Hertil brød og smør

kr. ​168,-

Færgekroens Stjerneskud

1 pandestegt rødspættefilet, pocheret torskeryg, røget laks, rejer, sauce verte, urtemayo, samt citron caviar, anrettet på ristet franskbrød

kr. ​198,-

Vegetar

Vegetarisk pandekage

Ovnbagt pandekage med fyld af sauterede grøntsager serveret med skorzonerrod og variation af gulerod, cremet urtesauce og smørristede kartofler

kr. ​148,-

Søndagsklassiker

2 retters menu

Wienerschnitzel af kalveinderlår serveret med pommes sauté, smørsauce samt ærter

Hjemmelavet is

kr. ​199,-

Serveres kun om søndagen fra kl. 12.30 - 20.00​

Der kan bestilles fra menukortet fra kl. 12.00.
Børn under 12 år - halv portion til halv pris.
Gerne bordbestilling på tlf. 98 63 86 00.​​

Hold dig opdateret​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold dig opdateret med de seneste nyheder, tilbud og gode historier fra Hvalpsund Færgekro ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Anmeldelser fra Facebook​

Et rigtigt hyggeligt hotel, med en sød og flink betjening.
fredag med en lækker 2 rets menu, og lørdag med 3 retter musik og dans.
Et perfekt weekendophold, som varmt kan anbefales.

Tina Hansen

Vi er netop kommet hjem fra et ophold med to overnatninger, morgenmad og to retters middag den ene aften. Vi havde vores søn på halvandet år med og vi elskede stedet. God mad, fine værelser, god service og sødt personale. Stedet emmer af familiær hygge! Vi håber vi ses igen en anden gang

Sara Augustinus

Jeg er da SÅ glad for at vi valgte at overnatte på Hvalpsund Færgekro. Super opmærksomt og vidende personale, flot rent værelse med havudsigt, og virkelig virkelig lækker mad. Fik da lige et par gode mad idéer med hjem.
Jeg giver 10 stjerner - hvis jeg ku'

Lis Faurholt

Se alle anmeldelser​

Hvalpsund Færgekro er vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 220 anmeldelser på Facebook

Hvalpsund Færgekro
Sundvej 87
9640 Farsø

Kontakt os

​Hvalpsund Færgekro

Sundvej 87

9640 Farsø

​​

☎ Tlf.: 98 63 86 00

✉ E-mail: post@hvalpsund-faergekro.dk

CVR: 26914701

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt