Sæson-menu
Dyrekølle - Løvstikke
Skiver af røget dyrekølle toppet med æble og blegselleri vendt i vinaigrette –
hertil løvstikkemayo og twill af Ingrid ærter
Lange - Porre
Pocheret lange med urtecrunch hertil citron/kapers marineret porre og fiskesauce samt friske spirer
(Kan bestilles som både forret og hovedret)
Okse - Hokkaido - Brombær
Oksemørbrad med bagt hokkaido og pure, Pommes Anna med jordskokke, jordskokkechips, bagte brombær og brombærsauce
Benedict Hvid - Pære
Friteret Benedict Hvid - halvfast
hvidskimmel ost - fra Thise Mejeri med råsyltede pærer samt pærekompot, hertil kernekiks og surdejskiks
Havtorn - Gulerod
Saftig gulerodskage, gulerodscrudite, toppe af sød cheesecreme, havtornssirup og havtornssorbet, samt karamel valnødder
3 retter kr. 399,-
4 retter kr. 465,-
5 retter kr. 518,-
Forretter
Færgekroens Fiskesuppe kr. 128,-
Cremet fiskesuppe med fyld af lange, laks og sej toppet med julienne urter samt grøn olie
Røget Laks kr. 118,-
Varmrøget laks med laksecreme, hertil marinerede julienneurter, løvstikke mayo og sprødt rugbrød
Tigerrejer kr. 118,-
Gambas al ajillo - tigerrejer i hvidløg/chili olie serveret med aioli.
Serrano Skinke kr. 108,-
Tynde skiver af Serranoskinke med syltet rødløg, soya mandler og mandelpesto
Fisk - Hovedret
Lange kr. 278,-
Pocheret lange med urtecrunch serveret med citron, kapers marineret porre og fiskesauce samt friske spirer. Serveres med hvide kartofler
Færgekroens Fiskesuppe kr. 248,-
Cremet fiskesuppe med fyld af lange, laks og sej toppet med julienne urter samt grøn olie
Muslinger kr. 228,-
Muslinger dampet med timian og æble. Serveret med pommes frites og aioli.
Laksesalat kr. 175,-
Den store forret eller den lille hovedret
Salat med varmrøget laks, salat, asparges, syltet rødløg og squash – serveret med sauce verte og brød/smør
Hovedretter
Oksefilet 250 g. kr. 318,-
Grillet 250 g. oksefilet med fedtkant serveret med soya bagte svampe og karamelliseret løg, pebersauce og pommes frites
Wienerschnitzel kr. 225,-
Af kalveinderlår. Serveres med pommes saute og smørsauce, samt ærter
Braiseret Nakke kr. 238,-
Ølbraiseret presset grisenakke serveret med saute af bryst, æble og spidskål, bagt løg. Pommes Macaire og sky sauce
Kalveculotte kr. 248,-
Skiver af kalve culotte hertil bagt gulerod, glaseret rødbede, soya stegte svampe, kartoffel fondant og rødebedeglace
Sommer Burger kr. 225,-
200 g. grillet hakkebøf i brioche bolle med fyld af salat, tomat, agurk, syltede rødløg samt sprød bacon.
Hertil pommes frites og Aioli
Tilkøb: Ost kr. 5,-
Vegetar kr. 218,-
Vegetarisk bøf af kikærter og bulgur med krydderurter – paneret og friteret. Serveret med bagt hokkaido og pure, Pommes Anna med jordskokke, jordskokkechips, bagte brombær samt mandelpesto.
Dessert / Ost
Chokolade - Appelsinkr. 108,-
(glutenfri)
Klassisk Gateau Marcel serveret med appelsin sorbet, appelsinsirup
Citron fromage kr. 98,-
Citron fromage anrettet i glas med confit af citron, brændt hvid chokolade, sprød mandelstang og vaniljecreme
Vaniljeis kr. 98,-
Hjemmelavet vaniljeis med karamelliseret hasselnød serveret med karamelsauce og sprød twill
Thise Oste kr. 128,-
3 forskellige Oste fra Thise Mejeri, med hybenkompot og kerne kiks
Børnemenu
For børn under 12 år
Fisk og pommes frites kr. 98,-
1 pandestegt fiskefilet med pommes frites, gulerods- og agurkestave
Kylling nuggets kr. 78,-
Med pommes frites, gulerods- og agurkestave
Pasta med kødsovs kr. 98,-
Hjemmelavet kødsovs med frisk båndpasta
Børne Is kr. 78,-
Vaniljeis vendt med karamel toppet med hasselnøddeknas