Sæson-menu
Jordskok – Æble
Cremet jordskokkesuppe serveret med syrlige æbletern og sprøde jordskokkechips
Lange – Skorzonerod
Pocheret lange anrettet på dampet scorzonerod serveret med sauce af Vesterhavsost skilt med dildolie
(Kan bestilles som både forret og hovedret)
Svinekæber – Selleri
Braiserede svinekæber serveret med smørstegt selleri med citron og hasselnød, selleripure, pommes macaire samt skysauce med timian
Benedict Hvid – Kvæde
Friteret Benedict Hvid - halvfast hvidskimmel ost - fra Thise Mejeri serveret med kvædekompot og surdejskiks
Solbær – Chokolade
Chokolade mazarinkage med solbær ganache, chokolade coulis, solbærknas og solbærparfait
3 retter kr. 399,-
4 retter kr. 465,-
5 retter kr. 518,-
Forretter
Færgekroens Fiskesuppe kr. 128,-
Cremet fiskesuppe med fyld af lange, laks og sej toppet med julienne urter samt grøn olie
Røget Laks kr. 118,-
Varmrøget laks med peberrodscreme, salat af glaskål, grøn olie samt sprød hvedechips
Tigerrejer kr. 118,-
Gambas al ajillo - tigerrejer i hvidløg/chili olie serveret med aioli.
Lufttørret Nakke kr. 108,-
Lufttørret grisenakke med karamelliseret rødløg, æblekompot med timian, syltede bøgehatte og sprød Vesterhavsost.
Fisk - Hovedret
Lange kr. 278,-
Pocheret lange anrettet på dampet skorzonerrod serveret med sauce af Vesterhavsost skilt med dildolie.
Serveres med hvide kartofler
Færgekroens Fiskesuppe kr. 248,-
Cremet fiskesuppe med fyld af lange, laks og sej toppet med julienne urter samt grøn olie
Laksesalat kr. 175,-
Den store forret eller den lille hovedret
Salat med stykker af varmrøget laks, dampet skorzonerrod, syltet rødløg og røget mandel – serveret med sauce verte og brød/smør
Hovedretter
Oksefilet 250 g. kr. 318,-
Grillet 250 g. oksefilet med fedtkant serveret med selleripure, stegte svampe med rødløg og persille, hertil pebersauce og pommes frites
Wienerschnitzel kr. 225,-
Af kalveinderlår. Serveres med pommes saute og smørsauce, samt ærter
Braiseret Nakke kr. 238,-
Braiseret grisenakke serveret med kroket af nakke, bagte jordskokker vendt i grønkålspesto, bagt løg, smørstegte kartofler og flødelegeret skysauce.
Kylling kr. 228,-
Pankopaneret stegt kylling serveret med sauteret spidskål med æble, smørstegte kartofler vendt med krydderurter samt mild sennepssauce.
Vegetar kr. 218,-
Vegetarisk bøf af kikærter og bulgur med krydderurter – paneret og friteret, hertil smørstegt selleri med citron og hasselnød, selleripure, pommes Macaire samt grønkålsalsa.
Dessert / Ost
Chokolade – Havtorn kr. 108,-
(glutenfri)
Chokalde Marquis, letfrossen chokolademousse, serveret med havtornskompot og havtornssorbet
Citronfromage kr. 98,-
Citronfromage anrettet i glas med confit af citron, brændt hvid chokolade, sprød mandelkiks og vaniljecreme
Vaniljeis kr. 98,-
Hjemmelavet vaniljeis med karamelliseret hasselnød serveret med karamelsauce og sprød twill
Thise Oste kr. 128,-
3 forskellige Oste fra Thise Mejeri, med syltede nødder og kvædekompot, samt hjemmelavede kerne kiks
Børnemenu
For børn under 12 år
Fisk og pommes frites kr. 98,-
1 pandestegt fiskefilet med pommes frites, gulerods- og agurkestave
Kylling nuggets kr. 78,-
Med pommes frites, gulerods- og agurkestave
Pasta med kødsovs kr. 98,-
Hjemmelavet kødsovs med frisk båndpasta
Børne Is kr. 78,-
Vaniljeis vendt med karamel toppet med hasselnøddeknas