Selskabslokaler med overnatning i skønne omgivelser

​Er du på udkig efter smukke selskabslokaler med overnatning midt i en perle af naturskønne omgivelser i omegnen af det nordlige Jylland, dog stadig tæt på det midtjyske? Så er Hvalpsund Færgekro i Himmerland i Nordjylland en oplagt mulighed til dit næste arrangement. Vi er specialiseret i festarrangementer, og kan derfor rådgive dig, så vi sammen kan finde de bedste selskabslokaler med overnatning til din fest.

Vi tilbyder et væld af muligheder til din kommende fest, og har mange års erfaring med afholdelse af følgende begivenheder i vores selskabslokaler med overnatning:

 • Barnedåb
 • Konfirmation
 • Bryllup
 • Sølvbryllup
 • Guldbryllup
 • Fødselsdage

​Ydermere tilbyder vi selskabslokaler med overnatning til reducerede priser for alle de gæster, som deltager i festarrangementet.

Festmenu og selskabslokaler med overnatning til ethvert arrangement

Vi tilbyder selskabslokaler med overnatning til alle størrelser af selskaber – lige fra mindre og hyggelige lokaler til 20 personer til større selskabslokaler, hvor der er plads til 120 personer.

Vi yder gerne rådgivning omkring, hvordan dit selskab kan sammensættes, og tilgodeser naturligvis særlige ønsker og behov for vores selskabslokaler med overnatning i Himmerland i Nordjylland.

Der findes mange muligheder for selskabslokaler hos Hvalpsund Færgekro i Himmerland, særligt kan vi anbefale vores ”Fest til fast pris” arrangement, som indeholder følgende:

 • Indbydelseskort
 • Velkomstdrink
 • 3 retters fest middag eller Ta’ selv bord
 • Husets selskabs vin – hvidvin og rødvin ad libitum, samt 1 glas dessertvin
 • Kaffe, the og småkager
 • Fri bar med fadøl, vand og vin
 • Natmad
 • Opdækning med blomster
 • Betjening
 • Værtspar overnatter gratis
 • Reduceret værelsespriser til gæster

Prisen for ovenstående arrangement i vores hyggelige selskabslokaler er 525,00 kr. inklusiv moms ved et selskab for minimum 20 personer.

Hvis du søger en mere afslappet måde at afholde din begivenhed på, så tilbyder vi naturligvis også vores selskabslokaler med overnatning til disse arrangementer. En populær måde at afholde fødselsdag eller barnedåb er ved at byde dine gæster på en lækker brunch.

Vi tilbyder en udsøgt brunch buffet bestående af nedenstående:​

Marinerede sild med karrysalat
Pandestegte fiskefileter med remoulade
Røget laks med purløgscreme og asparges
Lun leverpostej med champignon
Pandestegte frikadeller med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Scrambled eggs med bacon og pølser
Serranoskinke med melonsalat
Yoghurt med mysli
3 slags pålæg
Forskellige oste
Hjemmelavede marmelader
Honning og nutella
Frugtfad
Vafler med sirup
Kage
Forskellige brød og rundstykker
Kaffe, the og juice

Minimum 25 kuverter.

Prisen for brunch buffet i selskabslokaler er 225,00 kr. pr. person. Vi byder velkommen til denne form for arrangementer fra kl. 11.00. Max. 4½ time.

For yderligere informationer om selskabslokaler med overnatning og inspiration til din fest, se venligst vores selskabsbrochure.


Book lokaler til din fest hos os

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din forestående fest – ved samme lejlighed kan du se vores smukke selskabslokaler, og vælge det, der skal være rammen om din fest. Vi kan kontaktes omkring selskabslokaler med overnatning på telefon 98 63 86 00 eller ved at sende en e-mail til post@hvalpsund-faergekro.dk.

Hold dig opdateret​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold dig opdateret med de seneste nyheder, tilbud og gode historier fra Hvalpsund Færgekro ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Anmeldelser fra Facebook​

Et rigtigt hyggeligt hotel, med en sød og flink betjening.
fredag med en lækker 2 rets menu, og lørdag med 3 retter musik og dans.
Et perfekt weekendophold, som varmt kan anbefales.

Tina Hansen

Vi er netop kommet hjem fra et ophold med to overnatninger, morgenmad og to retters middag den ene aften. Vi havde vores søn på halvandet år med og vi elskede stedet. God mad, fine værelser, god service og sødt personale. Stedet emmer af familiær hygge! Vi håber vi ses igen en anden gang

Sara Augustinus

Jeg er da SÅ glad for at vi valgte at overnatte på Hvalpsund Færgekro. Super opmærksomt og vidende personale, flot rent værelse med havudsigt, og virkelig virkelig lækker mad. Fik da lige et par gode mad idéer med hjem.
Jeg giver 10 stjerner - hvis jeg ku'

Lis Faurholt

Se alle anmeldelser​

Hvalpsund Færgekro er vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 220 anmeldelser på Facebook

Hvalpsund Færgekro
Sundvej 87
9640 Farsø

Kontakt os

​Hvalpsund Færgekro

Sundvej 87

9640 Farsø

​​

☎ Tlf.: 98 63 86 00

✉ E-mail: post@hvalpsund-faergekro.dk

CVR: 26914701

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt