ophold for lystfiskere - havørred Limfjorden

​Hvalpsund Færgekro ligger lige ned til Limfjorden med kort afstand til gode fiskepladser efter havørred. Alene på Louns halvøen er der 3 kendte pladser og udenfor døren sejler færgen over til Sundsøre på Salling, hvor der også er godt fiskeri.

Ophold for lystfiskere hos os :

  • 2 retters middag
  • Overnatning
  • Lækker morgenbuffet

​Pris per person per nat i delt dobbeltværelse fra kr. 795,- Book her

​​Tilkøb af ekstra nat inkl. 2 retters middag per person i dobbeltværelse kr. 650,-

Tillæg for enkeltværelse per nat per person kr. 250,-

Tillæg for 1.sal / balkon per nat per værelse kr. 200,-

​Alle værelser har bad og toilet, tv og radio, trådløst internet

Gratis te og kaffe på alle værelser

Gratis parkering

​​Som certificeret overnatningssted for lystfiskere tilbyder vi adgang til fryser til fangsten, rum til opbevaring af fiskegrej, og vi kan vejlede dig om det lokale fiskeri.

Hvis du kommer med jolle er der mulighed for isætning og parkering.

Fisketegn

Hvis du mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet kan købes online på www.fisketegn.dk eller vi kan hjælpe dig med det, når du kommer.​

Fiskeriet ved Hvalpsund Færgekro

I den sydøstlige del af Limfjorden munder de fleste af fjordens markante havørredåer ud. Det betyder, at der er mange fisk på disse kyst­er i forår og efterår. Alene i Hjarbæk Fjord har Sime­sted, Skals, Fiskbæk og Jordbro Å deres udløb. Hertil kommer Lerkenfeld Å i Lovns Bredning, Trend Å i Løgstør Bredning og Karup Å i Skive Fjord. I den sydøstlige Limfjord finder du alle kyst­typer, storstået natur og et væld af gode fiskepladser.

Fiskeriet ved Færgekroen er tilgængelig til fods, men er du i bil, kan du nå rigtig mange fiskepladser indenfor kort afstand. Nogle af de mest populærere fiskepladser ved Lendrup Strand, Hessel i Louns Bredning og Risgårde, er blot indenfor ca. 20 min. kørsel.

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere på www.havorredlimfjorden.dk eller i guiden “Lystfiskeri i Limfjorden”

Book dit ophold online eller kontakt os

Ønsker I at booke jeres lystfisker ophold på Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden, kan I med fordel benytte jer af vores online booking-system. Benyt pakken "Miniferie". Har I nogle spørgsmål, eller ønsker I at høre mere, kan I også kontakte os på telefon 98 63 86 00 eller mail.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hold dig opdateret​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold dig opdateret med de seneste nyheder, tilbud og gode historier fra Hvalpsund Færgekro ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Anmeldelser fra Facebook​

Et rigtigt hyggeligt hotel, med en sød og flink betjening.
fredag med en lækker 2 rets menu, og lørdag med 3 retter musik og dans.
Et perfekt weekendophold, som varmt kan anbefales.

Tina Hansen

Vi er netop kommet hjem fra et ophold med to overnatninger, morgenmad og to retters middag den ene aften. Vi havde vores søn på halvandet år med og vi elskede stedet. God mad, fine værelser, god service og sødt personale. Stedet emmer af familiær hygge! Vi håber vi ses igen en anden gang

Sara Augustinus

Jeg er da SÅ glad for at vi valgte at overnatte på Hvalpsund Færgekro. Super opmærksomt og vidende personale, flot rent værelse med havudsigt, og virkelig virkelig lækker mad. Fik da lige et par gode mad idéer med hjem.
Jeg giver 10 stjerner - hvis jeg ku'

Lis Faurholt

Se alle anmeldelser​

Hvalpsund Færgekro er vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 220 anmeldelser på Facebook

Kontakt os

​Hvalpsund Færgekro

Sundvej 87

9640 Farsø

​​

☎ Tlf.: 98 63 86 00

✉ E-mail: post@hvalpsund-faergekro.dk

CVR: 26914701

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt